(ВІДЕО) Курсанти-першокурсники отримали свої перші погони

НАЗАД
06 серпня 2023 19:03

Сьогодні першокурсники Національної академії Держприкордонслужби України довели, що гідні носити курсантські погони, адже перед їх отриманням новоспеченим прикордонникам цьогоріч довелося викластись на повну та пройти особливе випробування.

Ранок для курсантів розпочався з підйому за сигналом тривоги, отримання озброєння та екіпірування. Після цього на молодих прикордонників чекав біг по пересіченій місцевості з евакуацією пораненого побратима та подоланням смуги перешкод. Також курсанти відпрацювали дії в зоні хімічного зараження місцевості та штовхання бойового броньованого автомобіля. Не зупиняючись ні на мить, юнаки та дівчата успішно виконали всі завдання та довели своє право називатися курсантами – кожен першокурсник отримав свій перший погон.

«Будь-яка справа вимагає кропіткої підготовки, а особливо та професія, яку ви обрали під час вступу до Національної академії – шлях офіцера-прикордонника. Сьогодні ви всі показали командний дух, кожен з вас працював на свій підрозділ та заслужено отримав свої перші погони. Бажаю вам з гордістю нести звання курсанта-прикордонника та неодмінно стати офіцером!», – зазначив ректор Національної академії генерал-майор Олександр Луцький, вітаючи першокурсників.

За підсумком змагання кращий результат показали першокурсники факультету безпеки державного кордону, а приз за волю до перемоги отримала група курсантів-кінологів. На завершення заходу навчальні групи, які показали відмінні результати, були нагороджені заохочувальними подарунками та відзнаками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси